O podjetju

/O podjetju
O podjetju2020-10-28T06:12:06+00:00

O nas

Smo podjetje Avtošver d.o.o., ki se je začelo ukvarjati s popravili že leta 1998. Z leti smo si nabrali veliko izkušenj, strokovnega znanja ter popestrili ponudbo naših storitev.

Nudimo vam celostno storitev v primeru poškodbe vašega vozila. Ker pa smo opremljeni z najsodobnejšim orodjem in opremo vam zagotavljamo kakovostne in hitro opravljene kleparske, ličarske in ostale storitve. Med popravilom ali dodelavo vašega vozila pa vam nudimo najem nadomestnega vozila.

V primeru odškodninskih zahtevkov vam uredimo celoten postopek cenitev škod brez vaše poti in skrbi. Smo pogodbeni partnerji z različnimi zavarovalnicami.

Sedež podjetja

Cesta Otona Župančiča 13A
1410 Zagorje ob Savi

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.